Любопитно състезание събира различни поколения в Обзор

Главна категория: Новини
Посещения: 1909

N1„Ние обичаме България“, това име носи общообразователното и развлекателно състезание, което организират Кметство Обзор и Народно читалище „Изгрев 1927“.

Събитието ще е проведе в многофункционалната зала на Обзор на 8-ми ноември, четвъртък, от 17:30 ч., а всички желаещи да участват могат да се запишат в читалищната библиотека до 26-ти октомври, петък, включително. Няма ограничения във възрастовата граница на участниците, но е желателно да са пълнолетни.

N3Състезанието, което е взаимствано от телевизионната версия на „Аз обичам България“, ще протече на принципа въпроси-отговори, които ще бъдат на всеобща тематика в рамките на няколко кръга. 

От Народно читалище „Изгрев 1927“ споделиха за Melnicata.com, че част от въпросите ще бъдат свързани с гр. Обзор и неговите именити жители, прославили града през годините.

N2

„Ние обичаме България“ ще се проведе за втори път в Обзор, като първото му издание бе на 3-ти март, когато предизвика огромен интерес. Тогава в него участваха групи към местното читалище.

Новото издание на „Ние обичаме България“ също ще се проведе на празнична дата, 8-ми ноември, когато е Архангеловден. За участниците са предвидени награди, а за зрителите ще има и музикална програма.
Входът за любопитното събитие ще е свободен.

Вижте още: В Приселци канят на веселба за Димитровден