Състезание за пример се проведе в Обзор

Главна категория: Новини
Посещения: 1085

В Обзор се състоя второто за 2018 година развлекателно-образователно състезание по история на България. Първоначалната идея на организаторите бе състезанието да се провежда веднъж в годината като част от празничните инициативи по случай Националния празник – Освобождението на България. Състезанието е своеобразен аналог на едноименното ТВ предаване „Аз обичам България“.

След успешно проведеното състезание обаче, жителите на Обзор изявиха желание да се проведе второ за годината издание от същия формат. Така екипът на НЧ „Изгрев 1927“ и кметство Обзор, подготвиха втората игра в седмицата след Деня на народните будители.

Обединени в обичта си към Родината, съотборниците се състезаваха в забавна и весела атмосфера, като не липсваха и елементи на състезателна глъч. Двата отбора бяха сформирани на случаен принцип, като голяма част от състезателите участваха за втори път. Не липсваха и приятелски критики, както и оспорване на присъдените точки. В крайна сметка спечелиха и двата отбора, които разделиха по дружески наградите си.

Предвид успешното и ползотворно провеждане на състезанието, организаторите ще продължат да реализират формата и за в бъдеще, като се надяват той да се превърне в традиция с все повече участници.

Вижте още: Дамски клуб „Монро“ с кампания за изграждане на паметник на именита личност

Nbg1Nbg2

Nbg3Nbg4