Организирани са безплатни профилактични прегледи и консултации

Главна категория: Новини

DoctorЗа поредна година, жителите на община Несебър ще имат възможност да се възползват от безплатни профилактични прегледи и консултации, организирани от МЦ Месемврия и СБР Несебър, с личното съдействие на кмета на общината Николай Димитров, съобщава сайтът на общинската администрация.

Прегледите са насочени към тези, които имат здравословни проблеми в следните направления:
1. Заболявания на опорно-двигателния апарат – гонартроза, коксартроза, спондилартроза, детска церебрална парализа (ДЦП) и др.
2. Кардиология и следкардиологични интервенции.
3. Белодробни заболявания и заболявания на дихателната система.
4. Заболявания на централна нервна система – слединсултни състояния, паркинсон и др.
5. Заболявания на периферна нервна система – неврити, плексити, радикулити и др.

Прегледите за жителите на гр. Несебър ще се проведат в рамките на три седмици /в работните дни / – от 03.12.2018 г. до 21.12.2018 г. За останалите населени места ще стартират от началото на м. Януари 2019 г., по предварително изготвен график.

Осигурените специалисти от СБР Несебър са: кардиолог, пулмолог /заболявания на дихателната система и бял дроб/ и физиотерапевт. При необходимост, на по-късен етап е възможно да се осигурят и други мед. специалисти.
- Прегледът при кардиолог и пулмолог ще се провежда в кабинет №18, намиращ се на първия етаж на Общинската здравна къща, в часовете от 09,00 ч. до 12,00 ч. - за кардиолога и от 13,00 ч. до 16,00 ч. - за пулмолога.
- Прегледът при физиотерапевт ще бъде в отделението на СБР-Несебър – втори етаж на Общинската здравна къща, в кабинет № 1 от 13ч. до 15ч.

Тел. за контакт и допълнителна информация: 0875/322 922

Вижте още: Вижте празничните събития през декември в Несебър