Кой сте Вие, д-р Дре?

Главна категория: Новини

merry-christmas-2016-pics - Copy

Този въпрос всъщност е риторичен, защото за тези, които не знаят отговора той няма значение, а за тези които го знаят beats от Dr. Dre е повече от желан подарък. /Все пак за първите - малко инфо в скоби – Beats by Dr. Dre е водеща аудио марка създадена през 2006 г. от д-р. Дре и Джими Йовин. Чрез своето семейство от висококачествени потребителски слушалки и високоговорители, Beats представя изцяло ново поколение на първокласно звуково забавление. Продуктите носят усещането и емоцията на звукозаписното студио./

В Несебър този високотехнологичен и силно желан от вашите любими „аудио маняци“ подарък се предлага от Оптимал консултинг ЕООД. Фирмата е основана и се ръководи от Панчо Чаталбашев и може да ви консултира за всичко свързано с компютри и компютърни системи.

Сайтът на фирмата предлага популярни и лимитирани серии лаптопи, таблети, геймърска периферия, слушалки, тонколони, телевизори. Специално за Коледа – подарък от MSI за геймърите – виж в сайта! Много от посочените артикули можете да намерите и магазина на Оптимал консултинг ЕООД в Несебър, ул. Отец Паисий 27А или да проверите за наличност и консултация на тел. 088 6440570. За празниците работното време ще е удължено и ще работи и в съботите /22. и 29. 12/ от 11:00 ч. до 16:00 ч.

https://optimal-computers.bg/

https://www.facebook.com/opticom