Христиана Петкова /Hrisy Pi/ с дебютен сингъл

Главна категория: Новини

Младата музикална надежда от Несебър Христиана Петкова представи своя дебютен музикален сингъл. Талантливата певица промотира в YouTube парчето „Утрешния ден“, което събира все повече гледания и харесвания. Любопитното е, че Христиана се представя с псевдоним Hrisy Pi, с който ще се представя и в бъдещите музикални проекти.

HrisyPi"Hrisy Pi, защото повечето ми приятели ми казват Хриса, а на мен винаги ми се е искало да ми казват Хриси, а Pi дойде от това, че фамилията ми е Петкова, а на английски П се чете Pi.", сподели младата музикална надежда за Melnicata.com.

Hrisy Pi разказа още, че скоро ще започне работа по нов проект, по който работи с екипа на Георги Киров- D-zastA. Очаква се следващото парче да бъде факт в близките месеци.

А ето и част от коментарите в YouTube за дебютното парче на Hrisy Pi “Утрешния ден“, които публикуваме без редакторска намеса:

“Браво! Една различна песен, в която има смисъл и не звучи еднакво с другите! Да не говорим за клипа, който е направен толкова оригинално... Браво!"

“Когато дойда в Равда ще ти искам автограф”

“Много яка песен различна и смислена браво”

“Браво Хриси! Песента е мега яката. Аз знаех че ще е яка. Щом пееш ти естествено. В песента има много смисъл. Най накрая една различна песен! П.С. Пожелавам ти да имаш успешна кариера. Все така да си винаги усмихната. И най важното да правиш винаги като тази песен хубави и смисленни и да си жива и здрава. Надявам се че ще ми прочетеш коментара."

"Хубава песен!Позитивна е!"

Вижте Hrisy Pi - "Утрешния ден"