„Турнир на Приятелството“ Обзор 2019

Главна категория: Новини

obzor-futbol1Обзор стана домакин на футболно събитие, което събра на терена деца от различни кътчета на България и Украйна. 12 футболни отбора, сред които специалните гости от футболен клуб „Динамо“ - Киев, сформираха един различен и запомнящ се турнир.

Организаторът на събитието, Красимир Манолов с подкрепата на кмета на град обзор – Христо Янев, фондация „Валентин Кръстев“ и „Българската асоциацията за мир и ненасилие над децата“, се погрижиха за перфектните условия, при които се проведe надпреварата.
Състоя се треньорска вечер, по време на която всеки от треньорите на малките спортисти сподели своите идеи и възгледи за по-добро развитие на спорта и се обсъдиха актуални проблеми по темата.
obzor-futbol2Купи и медали бяха разадени в различни категории, като при набор 2009, купата и 1во място си извоюваха ФК „ Динамо“ - Киев, а при набор 2007 – първо място бе достойно спечелено от отбора на „Делфините“ – гр. Варна.
Турнирът защити достойно своето име, талантливите деца се раздадоха на обзорския терен, обмениха опит помежду си, забавляваха се и се разделиха емоционално обогатени, с повече опит и с много нови приятели.


Четете още: Обзор посрещна гости от побратимени градове