Несебърлии за правото на избор

Главна категория: Новини
Посещения: 2733

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

MelsasGLAVNAИнициативният комитет на Николай Димитров призовава за подкрепа с отворено писмо жителите на Община Несебър.

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР,

На 27.10.2019 г. се проведоха демократични избори за местно самоуправление, на които с 8081 гласа бе избран за кмет независимият кандидат - г-н Николай Димитров, издигнат от Инициативен комитет.

Ние – членовете на Инициативния комитет сме жители на Община Несебър, доказали своя професионализъм, гражданска позиция и застанали с имената си зад достойната кандидатура на г-н Николай Димитров, чието дванадесет годишно управление е просперитет за нашата Община. Ние –всички сме граждани на свободна държава и упражнили, съгласно Конституцията на Република България правото си на вот, правото си да избираме, така както съвестта и разума ни повеляват.

На 27.10.2019 г. за четвърти път ние показахме и доказахме, че сме единни за общото благо на Общината.Тези осем хиляди, които гласуваха за Николай Димитров са зад него и ще отстояват неговото законно право да бъде кмет на община Несебър.

Ние от Инициативния комитет, както и още 8081 избиратели на община Несебър, настояваме съгласно чл.38,ал.4 от ЗМСМА кметът да положи клетва на 11.11.2019 г. в 14.00 ч. в Заседателна зала „Мелсас“, за да не бъде подменен действителният вот на избирателите.

Вярваме в справедливостта, в правосъдието и законността, за да върнат на семейството и всички нас, които искахме и избрахме за наш кмет - Николай Димитров!

Каним всички, които желаят да се обединим за подкрепа на Николай Димитров, Петър Хрусафов, Георги Георгиев. Категорично и спокойно да заявим гражданската си позиция на 11.11.2019 г. от 13.30 ч. пред Заседателна зала „Мелсас“.

ВАЖНО! Гражданска позиция е и да спазваме редът и спокойствието на другите като паркираме колите си на определените за това места и спазваме правилата за движение и обществен ред!

Още информация по случая може да видите тук: Кметът на Несебър е незаконно задържан, делото не е от компетентността на спецпрокуратурата, твърди адвокат

Четете още: Несебър след изборите?!