27 октомври ден на избор!

Главна категория: Новини
Посещения: 1947

гласувайтеНастъпи денят на избора – 27 октомви – денят, в който се провеждат местните избори за кмет и общински съвет. Дойде денят, в който можем да отидем до изборните секции и да пуснем нашия глас. Да покажем ангажираност, активност да защитим гражданската си позиция! Защото в днешно време приказките са повече от действията. Интернет се превърна в една трибуна и всеки говори свободно това, което мисли. Но дали всъщност интернет помага една промяна да бъде осъществена? Достатъчно ли е да си кажем мнението, смятаме ли, че без действия от наша страна ще вървим в по-добра посока?

За да можем свободно да говорим е важно да гласуваме. Защото ако не гласуваме, нямаме правото да имаме претенции към управляващите. Ако ние сме ги избрали или поне сме отишли да си кажем мнението, то тогава имаме право да претендираме към тяхното управление. Защото сме дали нашия глас, защото сме изпълнили гражданския си дълг!

Така че гласувай, народе, възползвай се от привилегията, която имаш и за която са се борили поколения наред! Не си мислете, че негативен вот е когато не отидеш да гласуваш, не си мислете, че така ще покажете на управляващите, че за нищо не стават! Дори празна бюлетина е по-добре, отколкото без бюлетина!

И не забравяйте, смениха времето, така че реално имате дори 1 час повече J

Четете още: Красимир Косев: Имате избор и свобода, гласувайте!