Национален конкурс за изработка на кукла

Главна категория: Новини
Посещения: 1813

konkurs kuklaЗа шеста поредна година сдружение „УСМИВКА“ Бургас, съвместно с читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1985“, организират Национален конкурс за изработка на кукла „В очакване на Коледа“. Тема на конкурса е „С кукла Ная – уча, пея и мечтая“ 

Условия на конкурса:
• Могат да участват деца от 6 до 14 години.
• При изработката на куклите да се запази автентичността и визията на кукла Ная, като се използват всякакви техники и материали (без хартия, картон, шума и пластилин).

Изработените кукли можете да изпращате до 05.12.2019 
г. на адрес: гр. 
Бургас, к-с Меден рудник“, бл.25 (партер), читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1985“, за конкурса за кукли „В очакване на Коледа“.

Всяка кукла трябва да има етикет, на който да са описани  град, трите имена на автора, възраст, училище или детска градина, телефон и имейл за контакт. Всички участници ще получат грамоти за участие по електронната поща и сертификат за преподавателя, а авторите на отличените кукли – награди. 

ВАЖНО! Творбите няма да се връщат и след приключване на конкурса и изложбата, куклите ще бъдат подарени на деца и младежи с увреждания, настанени в центрове от семеен тип и защитени жилища на територията на бургаска област по време на Коледните и Новогодишни празници.

Официалното награждаване на победителите в конкурса ще бъде в средата на месец декември.

Четете още: Възрастта не е порок – Любен Манолов на 70 години