Самодейците от НЧ „Яна Лъскова“ със серия от предстоящи изяви

Главна категория: Новини
Посещения: 2933

Folkor1Серия от сценични изяви ще имат през октомври и ноември самодейците от Народно читалище „Яна Лъскова“ - Несебър. На първо време предстоят концерти на фолклорните групи и състави във фестивала „Есенни пасажи“, който ще протече от петък до неделя. От обявената програма става ясно, че ФФ „Българка“ ще изнесе концерт на 13-ти октомври, петък, от 16:00 ч. на пл. „Месамбрия“ в Стария Несебър.

Ден по-късно е изявата на Хор за стари градски песни „Блян“, който ще зарадва ценителите на хубавата музика с концерт от 13:00 ч., също на пл. „Месамбрия“.

Рок-група „Мена“ подготвя концерт в същия ден и на същото място, но три часа по-късно – от 16:00 ч.
Изявите на самодейците към НЧ „Яна Лъскова“ ще продължат на фестивала „Есенни пасажи“ и в неделя, когато от 13:00 ч. пред публика ще излязат гласовитите славеи от ФФ „Македонка“ и Хор за гръцки песни „Месамбрия“. 

На 31-ви октомври НЧ „Яна Лъскова“ за поредна година ще се включи в отбелязването на Международния ден на Черно море.

През ноември НЧ „Яна Лъскова“ ще отбележи своя патронен празник – на 15-ти, а на 21-ви се включи в организацията и провеждането на Деня на християнското семейство. На 30-ти ноември в храм „Успение Богородично“, съвместно с църковното настоятелство при храма, ще се проведе посрещане на църковната нова година.

Вижте още:

- Ето кога репетират самодейните групи към НЧ „Изгрев 1927“ - Обзор

В ДГ „Детски свят“ представя тместна версия на „Гласът наБългария“