Царят на пчеларите представи четвъртата си книга (+ Видео)

Главна категория: Новини
Посещения: 7665

K1Близки, приятели, общественици и граждани уважиха презентацията на новата книга на Кирил Киров „С поглед към миналото и настоящето“.

Царят на пчеларите, всеизвестен и като бай Киро, е подготвил повече от 500 страници любопитно четиво и паметни фотографии, които е селектирал в изданието.

Най-новото произведение на емблематичната фигура в пчеларството бе представено от Златин Чаушев, началник отдел „Несебър – Световно наследство“ в общинската администрация, който в края на презентацията връчи почетен знак за заслуги на Кирил Киров от името на Община Несебър.

Поздравления за новата книга и хвалебствени слова поднесоха Васил Киров, дългогодишен кмет на Несебър, Евтелпа Теоклиева-Стойчева, доктор на историческите науки и автор на „Златната книга на Несебър“, журналистите Максим Момчилов и Красимир Косев, и други.

В края на презентацията присъстващите бяха поканени на следобедна медена закуска, където имаха възможност да опитат различни апетитни изкушения от мед и допълнителни кетъринг изненади.

Подробности за най-новата книга на Кирил Киров представяме в интервюто с него, което можете да проследите във видеото.

K2K3

K4K5K6K8

Вижте още: „Ние обичаме България“ - една свежа идея в Обзор