Напомняме: Слънчев бряг празнува ЧРД с Лили Иванова

Главна категория: Новини
Посещения: 1036

LiНа 12 юни 2019 г. (сряда) „Слънчев бряг“ АД ще отбележи откриването на 60-и юбилеен сезон в най-големия курорт у нас със събитие, на което ще посрещне специалния си гост Лили Иванова.

Със златни букви в историята на комплекса са записани годините на провеждане на международния фестивал за поп музика „Златен Орфей“ (1965-1999). Именно с фестивала самата Лили Иванова свързва спомена си за Слънчев бряг, като споделя: „Фестивалът „Златният Орфей“ е моят незабравим спомен за Слънчев бряг. Вълнението на музиканти, композитори, автори на текстове, аранжори, изпълнители и на публика беше нещо, което не може да се опише – бяха наистина незабравими и вълнуващи дни.“

Официалното събитие по откриването на летен туристически сезон 2019 г. в Слънчев бряг ще се проведе на 12 юни 2019 г.

На юбилейното събитие „Слънчев бряг“ АД ще покани всички професионално ангажирани с развитието на комплекса, ресорни институции, представители на национални и местни бизнес организации.

Всеки посетител на курорта ще има възможност да присъства на концерта на Лили Иванова в популярен музикален клуб. Цената на билетите, които вече са пуснати за свободна продажба е 40 лв.

Вижте още: Ученици от Несебър участваха в Европейската седмица на физическата активност и спорт