Ученици от Несебър с отлично представяне по английски език

Посещения: 5627

 uchenici englishУченици от езиков център в град Несебър, с преподавател Георги Русев за пореден път показаха отлични резултати на проведеното през месец юни 2019 година сертифициране на изпитите на Кеймбридж. Явиха се общо девет ученика. При най-малките във формат A1 YLEMovers се яви Дария Колева.Във формат А2 КЕY – Ели Ангелова.

Останалите ученици – Александра Маринова, Мелани Лалаян, Eмануела Александрова, Симона Ангелова, Александър Дамянов, Калина Колева и Йоан Дашев се явиха във формат B1 – Preliminary.

„Всички деца защитиха ниво като особено искам да отлича Калина Колева, която се яви на ниво B1, но защити по-горното ниво B2. Йоан Дашев се яви две нива над своите връстници и независимо, че е само на 10 години, със speaking от 168 точки (ниво B2) демонстрира изключителни умения, с които силно впечатли екзаминаторите. Успехите се дължат както на работата в малки групи, така и на използваните интерактивни методи. В практиката си прилагам индивидуален подход, при който всяко дете бива оценено чрез неговите комуникативни и познавателни умения. Всичко това превръща обучението в един приятен за децата процес, мотивира ги, дава им самочувствие и увереност и те продължават изучаването на езика с все по-голямо желание“, сподели още за melnicata.com Георги Русев.

sertifikatYLEYoungLearnersEnglish /Movers, ниво А1 според европейската езиковa рамка, КЕY /КеyEnglishTest, ниво А2/, B1 Premiminary са тестове на Cambridge с различни нива на трудност. Независимо от нивото, тестът се състои от четири части – слушане, четене, писане и говорене. Ползите от защитаването на подобен сертификат са няколко:

- Децата придобиват допълнителна мотивация в часовете по английски

- Създават се навици за явяване на изпити. Успешното полагане на изпита вдъхновява децата за полагане на изпити на по-високи нива

- Повдига се самочувствието на децата и им се дава увереност в знанията

- Външна оценка на знанията на децата от Университета в Кеймбридж – писмената част от работата се проверява във Великобритания, а устната - от висококвалифицирани сертифицирани екзаминатори

- Сертификатите на Cambridge дават на децата добър старт в живота, тъй като са международно признати от хиляди академични, правителствени и бизнес институции.

Ние от екипа на melnicata.com ги поздравяваме и им пожелаваме още много бъдещи успехи!

Четете още: Училище – страшилище или как да накараме децата отново да носят обувки.