Училищата в община Несебър успешно откриха новата учебна година

Главна категория: Новини
Посещения: 1971

Несебър1 Успешно беше открита учебната година във всички училища в общината.Най-голямото училище СУ „Любен Каравелов“ в Несебър е с обновени спортни площадки, напълно сменена дограма, санирано и пребоядисано. Директорът на училището пожела на децата успешна учебна година, но не забрави да спомене това, че учениците трябва да пазят своето училище. Освен с външни промени, може да се похвали и с това, че от тази учебна година е обявено за иновативно училище. Първолаците започват обучение по математика по иновативна програма. Тържествено беше открит и новия паметник на Любен Каравелов в училищния двор.

 

Влас3На новости в училище се радват и възпитаниците на ОУ“Св.св.Кирил и Методий“ - град Свети Влас. Училището посрещна своите възпитаници с разширена и модернизирана учебна среда. Първокласниците вече ще учат в отделно новопостроено крило с модерни класни стаи. Обновени са и коридорите на основната сграда и междуетажните пространства. От ръководството на училището са горди, че ОУ“Св.св.Кирил и Методий“- град Свети Влас е не само иновативно училище, а и най-модерното в цялата община Несебър.

Влас1

 

 

 

 

 

Продължават да се модернизират учебните бази в общината. Догодина се планира голям ремонт и на филиала на училище СУ „Любен Каравелов“ в старата част на Несебър.

 

Попътен вятър на учители и ученици и много търпение от родителите!

оризаре2Несебър2

 

Четете още: След дългото лято е време за почивка...или за училище!