Уловете голямата риба в Несебър

Главна категория: Новини
Посещения: 1231

big fish resizedРибата е здравословна, вкусна и... не е само за ядене!

Рибата е идеалният подарък! Тя е символ на плодородието и късмета. Риба, носена като образ или внесена у дома като тотем, привлича богатството в живота, дори се говори, че помага на притежателя си да превръща всичко, до което се докосне, в злато. Казват, че носи приспособимост и засилва шестото чувство, способността да усещаме нещата в живота инстинктивно.

Този уикенд цели пасажи красиви, цветни, причудливи и дори страшни риби ви очакват в Галерия „Павилион“, Несебър! Ще бъдат прожектирани и архивни кадри от Несебър и Слънчев бряг, така чеви очаква не само богат улов, но и здравословна доза носталгия.

А защо рибата е чак идеалният подарък ли? Освен всичко, вече споменато, рибата символизира още чувствата, креативността, прераждането и трансформацията, здравето, изобилието, спокойствието, интелигентността, щастието, силата и издръжливостта. Свързвайки ни с водния елемент, рибата ни дарява с по-дълбокото осъзнаване на подсъзнанието и висшето ни аз.

Рибата също така е и емблема на плодородието, предаността и щастливия брак, което я правичудесен избор, когато се чудите какво да подарите за сватба или годеж.

Посетете галерия „Павилион“ и се гмурнете в изобилието от риби, сред които няма как да не откриете оригинален подарък за всеки повод!

Галерия „Павилион“

ул. Хан Крум 2, Несебър – Нов град

Работно време:

Всеки ден: 10:30 – 18:30

====================================================================================================

Четете още: Празнуват художниците!

Четете още: Есенните пасажи на Несебър