Кметът Николай Димитров направи своята поредна обиколка из съставните селища на общината

Главна категория: Новини
Посещения: 4182

Кметът на Община Несебър Николай Димитров направи своята поредна обиколка из съставните селища на общината, като се срещна с кметовете и хората, за да разговаря с тях по различни теми, касаещи развитието на родното им място. Градоначалникът посети селата Тънково, Гюльовца и Кошарица, като бе придружен от Динко Войнов, началник-отдел „Инвеститорски контрол“.

kmet-2

Тема на разговор стана капиталовата програма на общината и рехабилитационните дейности, които е необходимо да се извършат на пътищата и тротоарите по населени места, както и ремонти дейности на други обекти. В Приселци и Раковсково също бе проведена среща по тази тема, предстоят още такива и в други съставни селища на общината в скоро време.

kmet-3

Освен това кметът Николай Димитров посети и ЦДГ „Слънце“ в Слънчев бряг, която отскоро е санирана и разкрасена с цветни рисунки. Директорката Руска Маринова благодари за непрекъснатата грижа на Община Несебър и за подобряване на условията в детската градина. Г-жа Маринова сподели, че възпитаниците на образователното заведение и родителите им са доволни от положителната промяна в облика на сградата. В духа на приоритетната социална политика, която община Несебър от години следва, реконструкциите, подобренията и работата в полза на обществения интерес продължават.