Закъсали коли, преспи и спрени автобуси в общ. Несебър към 14 ч.

Главна категория: Новини
Посещения: 11585

Snqg1Има известни снегонавявания в различни участъци на Несебър, Слънчев бряг и Равда, констатира репортерска проверка на Melnicata.com, но основните пътни артерии са проходими.

Препоръчително е шофьори и минувачи да бъдат внимателни в близост до кръстовището до х-л „Хризантема“ и моста до р. „Хаджийска“ в Слънчев бряг., където има навявания от сняг. За предпочитане е също да се използва за придвижване вътрешния път между Несебър и Равда, вместо главния път, който е податлив на навявания.

СНЕГОРИНИТЕ ЧИСТЯТ АКТИВНО
Снегорини непрекъснато обхождат всички населени места в община Несебър, а пътищата се почистват с пясък, луга и други средства.

ЗА ОБЗОР НЕ СЕ ПЪТУВА
Затворена за движение остава пътната отсечка Слънчев бряг – Обзор. Автомобил на полицията дежури на място и не пуска леки и тежкотоварни коли и камиони, които да продължат към Обзор и Варна.

СПРЯХА АВТОБУСИТЕ ЗА КОШАРИЦА И ГЮЛЬОВЦА
Спрени са автобусите за Кошарица и Гюльовца, поради тежката зимна обстановка и ограничените възможности за придвижване, научи Melnicata.com от фирмата, която осъществява транспортен превоз в община Несебър.
От посетители на нашия сайт научихме, че по обяд е закъсал автобус по маршрута Слънчев бряг – Кошарица, който обаче вече се е върнал на автогарата в Слънчев бряг.
Към този момент по график вървят автобусите по направление Слънчев бряг – Несебър.
Пътната отсечка Ахелой – Поморие към 14 ч. е затворена, което прави невъзможно придвижването на автобус за Бургас.

КАТАСТРОФА ДО ТЪНКОВО
Една регистрирана катастрофа има от екипите на РПУ-Несебър днес. Тази сутрин в 9:50 ч. на разклона за Тънково два автомобила са катастрофирали, като причина за ПТП-то е движение с несъобразена с пътната обстановка скорост на един от водачите.

БКСО-НЕСЕБЪР С ПРИЗИВ ЗА ПОДКРЕПА
Началникът на БКСО-Несебър Иван Иванов призова чрез нашия сайт за подкрепа към служителите на общинското предприятие. „Опитваме се да си вършим работата, но сме затруднени, тъй като срещаме много закъсали автомобили. На моста за Кошарица има 3-4 коли, които в момента ги изтегляме. В това време не е за пътувания.“, сподели той.

ТОК И ВОДА
До преди няколко часа без електричество бяха жителите на Кошарица, което обаче вече е възстановено. В ранните сутрешни часове вода нямаше в Кошарица, Оризаре и Гюльовца. Към този момент жители на Кошарица съобщават, че са без вода.

ЩЕ ИМА ОЩЕ СНЯГ
Метеорологичната обстановка сочи, че снеговалежите ще продължат, като се очаква температурите да паднат с още няколко градуса.

ПРИЗИВ
Уважаеми жители на община Несебър, в случай, че имате допълнителна информация за зимната обстановка, с която да помогнете на своите съграждани, можете да ни изпращате данни и снимки на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Snqg2Snqg3

Snqg4Snqg5

Snqg6Snqg7

Snqg8Snqg9

Snqg10Snqg13

Snqg12Snqg14

Вижте още: Огромни проблеми в Обзор

Вижте ощеНяколко села без вода и едно без ток в близост до Слънчев бряг

Вижте още: Сериозни поражения на Северния плаж в Слънчев бряг

Вижте още: Два дни ще са неучебни за част от училищата и детските градини в община Несебър

Вижте още: Чувствително се влошава пътната обстановка след КПП-Слънчев бряг, автобусите пътуват по график