Клуб по спортни танци „Несебър“ с 4 златни медала

Главна категория: Новини
Посещения: 2788

TanciПрез месец март състезателите от Клуб по спортни танци "Несебър" се завърнаха с 4 златни медала от два турнира и с възможността да се състезават срещу танцови дуети от Румъния, Гърция, Унгария, Сърбия, Молдова, Канада, Беларус, Русия, Македония и България, съобщава в своя официален профил в социалната мрежа Facebook кметът на община Несебър Николай Димитров.

На 9-ти март в София се проведе международен и национален турнир по спортни танци “Sofia Dance Open 2019”. В националния турнир Дейвид Йовчев и Марта Долгушина станаха победители в категория 18 B+B, както в латино-американските, така и в стандартните танци. На международния турнир отново същите състезатели се класираха на финал и заеха 5 място в категория Младежи латина.

На 23-то март във Вършец се проведе както националния, така и XIV международен турнир “Купа Монтана 2019”. В националния турнир Дейвид Йовчев и Марта Долгушина отново станаха 1-ви в клас 18 В+В в латино-американски и стандартни танци. В международен турнир Дейвид и Марта се класираха на полуфинал в категория Младежи+Аматьори стандарт и заеха 9 място.
В следващите две седмици те ще участват в два турнира от верига ДП 2 ранг “Купа България” в Русе и в Смолян.

Вижте още: Несебър отново ще е домакин на академията на „Милан“