Състезатели на “Бушидо“ отново изпъкнаха в международни състезания

Главна категория: Новини
Посещения: 823

ByshidoСъстезателят на несебърския клуб „Бушидо“ Виктор Байчев записа седма поредна национална шампионска титла в своята кариера, съобщава сайтът на общинската администрация.

На националния шампионат по карате за кадети, който се проведе в Хасково, той успя с лекота да преодолее опонентите си. Виктор Байчев спечели с нокаут всичките си срещи до финала, а във финалната битка с нокдаун и тотално превъзходство се наложи над противника си Дж. Идриз от Асеновград.

С класирането си Байчев затвърди своето титулярно място в националния отбор, който ще представи България на Европейския шампионат по карате-шинкиокушин за кадети в Прага, Чехия на 27 и 28-ми юни.


Друг представител на СК „Бушидо“ представи страната ни на Европейския шампионат по фул-контакт карате в град Ришон ле Цион, Израел. В условията на изключително силна конкуренция, Стефан Димитров достигна до четвърфинала в категория до 60 кг. при кадетите (14-15 години). В равностойна битка той отстъпи със съдийско решение 2:3 на представителя на домакините Идан Израев.
За Димитров това бе първо участие на състезание от такъв ранг и опитът, който натрупа, ще рефлектира в предстоящите турнири и първенства.

Вижте още: Божана Иванова  Jane представи „Зимно море“