ХК „Петър Бабев“ ще реализира проект „Зависими от спорт“ и участие в турнир

Главна категория: Новини
Посещения: 1195

XkPB1Най-новите вести от хандбален клуб „Петър Бабев“ - Несебър са две, едната от които е свързана с възможността да бъде реализиран проект „Зависими от спорт“, който е подпомогнат от Министерството на младежта и спорта. От клбунната управа на отбора от Несебър споделиха за Melnicata.com, че са горди, че именно техният хандбален клуб спечели проекта.

„Накратко, проектът противопоставя отрицателните зависимости като алкохол, цигари, наркотици срещу положителните зависимост като различните видове спорт. В нашият случай хандбал, но и всички други като футбол, тенис, лека атлетика и т.н.
Пожелаваме си попътен вятър и се надяваме желаещите да ни следят в залата, на тренировките и/или онлайн на нашата фейсбук страница.“, сподели президентът на ХК „Петър Бабев“ Цветан Стойков.

В неделя несебърлии ще участват в последен за сезона турнир, който ще се проведе в Хасково. Съперниците са отборите на „Труд“, „Пловдив“ и „Панагюрище“.
След приключването на турнира ще има яснота на кое място ще приключи ХК „Петър Бабев“. Преди напредварата несебърските състезатели заемат 3-то място.

Вижте още: „Несебър“ с ценни 3 точки в борбата за оставане във Втора лига