Още цветя в Несебър

Главна категория: Къде|Какво
Посещения: 529

dara glawna 1Ако се намирате в Несебър в момента сте забелязали, че той се е превърнал в града на розите. Рози тук, рози там – рози навсякъде! Рози в най-разнообразни цветове! Знае се, че различните цветове рози носят със себе си различни послания - червената роза е запазеният символ на любовта. Бялата роза символизира вярност и се подарава в знак на доверие. Жълтата говори за приятелство. Розовата роза е символ на пълно щастие и удоволствие (почти същото като да ти подарят шоколад). Най-различни рози – най-различни послания, но кое е най-важното....ДА СМЕ В ТОН! След дълго лутане тук и там се намери начинът да бъдем в тон с Несебър - бижутата на MeganFlower – ИСТИНСКИ цветя превърнати в бижута.

Най – хубавото е, че освен, че са много красиви, те не увяхват! Можете на ги намерите в галерия ,,Павилион“ на ул. ,,Хан Крум“ 2.roza Dara 1

Ако не си падате много по рози, ще намерите разнообразие от различни цветя бижута. Най-често за поводи като рождени дни подаряваме цветя и бижута, а сега можем да направим и двете в едно – и да зарадваме любимите си раци, лъвове и деви през летния сезон! Ако пък някой от другите зодии е в настроение, не се притеснявайте дори ретрогадният Меркурий не може да ви спре!

 

Четете още: Вълшебният свят на Теодора Филипова