The Smugglers Collective се включва с ретро парти в Уикенд за любов и вино

Главна категория: Къде|Какво
Посещения: 2847

Още една от изненадите на предстоящия фестивал Уикенд за любов и вино стана известна. На 14-ти февруари (събота) в Несебър ще се изявят момчетата от The Smugglers Collective, които подготвят страхотна ретро вълна, с която ще зарадват несебърлии и гостите на града.

DJ-ите на The Smugglers Collective ще ви раздвижат с убийствена комбинация от JAZZ и SWING музика от 40-те години до днес, опитни дизайнери ще ви посрещнат във винтидж будоар, където ще имате възможността да се преобразите с ретро прически и грим, а за стъпките на танците ще ви помогнат истински парти професионалисти.

Кои са The Smugglers Collective ?

От създаването си през есента на 2008 насам, DJ и промоутърското дуо The Smugglers Collective успя да превърне тематичните винтидж партита в интегрална част от нощния живот в страната. Ритъмът на SWING, ROCK'N'ROLL, RHYTHM & BLUES, ELECTRO-SWING музиката от 40-те години до днес съвсем естествено се промъкна в барове и клубове, където бе гостоприемно приет.

Наред с музикалния елемент, вечерите, организирани от The Smugglers Collective, пробудиха и интерес към светоусещането, от което се заражда и развива тази специфична музика. Ежемесечните партита в София, Варна и Пловдив се превърнаха в традиционна среща на меломаните с очарованието на едни отминали, но незабравими времена. Паралелно с това The Smugglers Collective организираха и първите по рода си бурлеска спектакли в България, които проправиха път и за този тип сценично изкуство.

The Smugglers Collective се превърнаха в неизменна част от нощния живот на София, след като подгряваха световноизвестни групи като Parov Stelar, The Correspondents, Swing Republic, Club Des Belugas, !Deladap, както и оркестрите на Duke Ellington и Glenn Miller.

Не пропускайте ретро партито на The Smugglers Collective в Несебър!

Къде: Фестивална шатра / Площад „Месамбрия“ / Несебър – Стария град
Кога: 14.2.2015 / събота / 19:00 ч.