Ваня Монева в Несебър: Всяко едно излизане на сцената е важно

Главна категория: Къде|Какво
Посещения: 2575

В Несебър за първи път се проведе работна среща, на която популярни музикални специалисти се срещат със самодейни състави към НЧ „Яна Лъскова”.

С несебърските формации в събота разговаря Ваня Монева – основател и директор на Хор „Космически гласове”, както и майка на популярната ни и обичана изпълнителка Мария Илиева. В неделния ден се очаква ценни съвети да дава и Мая Райкова – музикален продуцент към БНР. Работната среща е организирана от НЧ „Яна Лъскова”.

Екип на MELNICATA.COM присъства на срещата на Ваня Монева с ФФ „Българка”, чийто ръководител е Дафина Налбантова. Близо час и половина несебърските дами и господа демонстрираха вокалните си умения. В замяна Ваня Монева имаше възможността да спира и коментира техните изпълнения. Тя обясняваше как да бъде надградено представянето пред публика. „Всяко едно излизане на сцената е важно. Присъствието пред публиката трябва да е категорично. Поклонът също не е за пренебрегване”, коментира пред изпълнителите Ваня Монева.

ff balgarka

„Много съм щастлива, че съм поканена в Читалище „Яна Лъскова”. Моите срещи са много емоционални, много приятелски. Хората възприемат това, което аз им пожелавам да направят. Щастлива съм, че в Несебър има такива състави. Поддържат се чудесно от ръководството на Читалище „Яна Лъскова”.

Несебър ми е любим. Струва ми се, че Несебър остана най-чистото място на нашето черноморие, най-непоквареното откъм кичозно строителство. Много го обичам! Има прекрасни хора, които дават обич и отношение на прииждащите като мен”, сподели специално за MELNICATA.COM Ваня Монева. 

На главната снимка: Ваня Монева с подарък от ФФ „Българка” – букет прекрасни теменужки.