Футболен празник се проведе на стадиона в Обзор

Главна категория: Новини
Посещения: 1347

Ofc1На градския стадион в Обзор се проведе 3-ти турнир по футбол за ветерани.

Домакин и организатор на събитието бе сдружение „Клуб Ветерани Обзор”. Спортното мероприятие бе част от приятелските спортни срещи, които през годините вече се утвърждават като традиция.
В надпреварата като участници бяха покани клубовете от футболни ветерани ФК “Левски /Карлово/, ФК „Металик“ /Сопот/ и ФК “Кубей“ /с.Кубей, Украйна/.

Отборите проведоха яростни двубои, като след края на турнира, домакините от „Клуб Ветерани Обзор” се класираха на 4-то място, а в решаващия мач за първо място, отборът на Сопот пребори „Левски“ /Карлово/. Ветераните от Кубей пък, изравниха точките с Карлово, но по-добрата голова разлика ги класира на втора позиция.

Ofc2И тази година положителните емоции взеха връх над футболните резултати. Отборите на „Левски“ /Карлово/ и „Металик“ /Сопот/ пристигнаха със своя агитка, като бяха достойно подкрепени на терена.

Похвално и любопитно е, че футболистите ветерани от Обзор настаниха колегите си от гостуващите отбори на турнира по своите домове, което допълнително развива и утвърждава взаимоотношенията и контактите между приятели и колеги в името на спорта.

Финалът на срещата беше подобаващо отбелязан с връчване на купи, медали и грамоти от кмета на Обзор – Христо Янев, който дейно подкрепя и участва във всички спортни мероприятия на града.

Вижте още: Художници от 11 страни създадоха над 90 картини в Обзор