Обзор прие международна мото среща

Главна категория: Новини
Посещения: 1951

M1Обзор бе домакин на международна мото среща, организирана от клуб „Голд Уинг България”, част от Европейската федерация Gold Wing – GWEF.

Събитието се проведе за първи път на територията на град Обзор, като в проведения събор участваха 22 държави, 296 човека със 165 мотора с марка Honda Gold Wing.

Мото съборът – т.нар Трефен, е част от дейността на федерацията, която е учредена с цел мото туризъм, организиране на мото събори и срещи на международно ниво.
Участниците в трефена подготвиха колоритно шоу от светлинен парад на мотоциклети, които озариха в тъмнината улиците на Обзор, под съпровод на клаксони, музика и светлини.

Всички мотори от събора бяха изобретателно и индивидуално украсени със светлини и музика.
Представен бе „Парад на Нациите”, където мотористите развяха националните си знамена по време на почетната обиколка на Обзор, като участниците от България гордо представиха страната ни като членове на клуба и организатори на събитието.
Официалното закриване на събора бе съпроводено с награди за различни категории, които клуб „Голд Уинг България” селектира спрямо регистрациите на своите членове и категориите, които са предварително обявени.

От Кметство Обзор лично благодариха за избора на града като домакин на събитието тази година, като отправиха пожелания да бъде преоткрит Обзор като любима туристическа дестинация.

Вижте още: Футболен празник се проведе на стадиона в Обзор

M2M3

M4M5

M6M7