Благотворителни базари и веселби в Обзор през декември

Главна категория: Новини
Посещения: 1645

1ObzorKoledaПразничната програма със събития на Кметство Обзор също предизвиква интерес. Голяма част от мероприятията през декември са организирани в тандем с Народно читалище „Изгрев“, Дамски клуб "Монро" и други местни структури.

Вече започна конкурсът за най-автентична сурвачка, който ще протече до 14-ти декември. Награждаването ще бъде 3 дни по-късно от 17 ч. в сградата на НЧ „Изгрев“.

За Никулден (6-ти декември) и тази година е предвидена общоградска почерпка и Никулденски благотворителен кулинарен базар от 14 ч. Събитието, което ще се проведе на пл. „Свобода“, е в сътрудничество на Кметство Обзор с Дамски клуб „Монро“, Пенсионерски клуб – Обзор и Сдружение на инвалидите – Обзор.
От 17:00 ч., също на пл. „Свобода“, ще бъдат запалени коледните светлини.

В периода от 17-ти до 21-ви декември от 10 ч. ще се проведе нов Коледен благотворителен базар, който ще се проведе в сградата на НЧ „Изгрев“. Организатор е Дамски клуб „Монро“.

Следващият кулинарен благотворителен базар е под надслов „На Игнажден“. Той ще се състои на 20-ти декември, четвъртък, от 11:00 ч. в НЧ „Изгрев“. Дамски клуб „Монро“ отново е инициатор на събитието.

На 21-ви декември, петък, от 17 ч. в многофункционална зала ще се проведе Коледна театрална миниатюра „Коледни добрини“.

Ден по-късно е „В навечерието на Коледа“ - Коледен концерт на самодейните състави от НЧ „Изрев“. Началото е от 16:00 ч. в многофункционална зала.

На 25-ти декември, вторник, от 11:00 ч. ще бъдат раздавани коледните подаръци от Дядо Коледа, които преди това ще бъдат събирани от 12-ти до 21-ви декември в сградата на НЧ „Изгрев“, 2-ри етаж. Събитието е на пл. „Свобода“, а в него участие ще вземе и Дамски клуб „Монро“, който е организирал томбола.

Вижте още: БЧК  Несебър с нови добри дела