Предстоят „Цветни дни за нашите деца“ в Несебър, Обзор и Равда

Главна категория: Новини
Посещения: 2474

Сдружението на творците и занаятчиите, с подкрепата на Община Несебър  организират празненства под надслов „Цветни дни за нашите деца”.

Мероприятията, които инициативата включва ще бъдат в рамките на три дни и ще се проведат последователно в Несебър на 19 април, в Равда на 20 април и в Обзор на 21април.

„Цветен Несебър” тази година е посветен на децата. За всички тях Сдружението на творците и занаятчиите и общината организират детски празник и забавно парти с DJ Стоян, децата от ДГ „Моряче” – Несебър и децата от ДГ „ Делфинче” – Свети Влас. Забавата ще започне от 16.30 часа на площад „Жулиета Шишманова“.

Мероприятията от  „Цветни дни за нашите деца“ ще продължат на 20 април в Равда и са посветени на каузата на дете с увреждане. За подпомагане на неговото лечение и рехабилитация ще бъде организиран благотворителен базар. Към инициативата се присъединяват: ДГ” Мечо Пух” – Равда, кметство Равда, пенсионерски клуб „Детелина“, ОУ „ Св.Св. Кирил и Методий”, НЧ „Гоце Делчев“ .

Събитията започват на 20.04/ събота/ на  площада пред кметството и включват  благотворителен базар, лазарски концерт, детско забавно парти с DJ Стоян. Начало- 10.00 часа.

„Цветен Обзор”, който ще се проведе на 21 април ще обедини една благородна идея на НЧ „Изгрев 1927” и цветен детски  празник, организиран от Сдружението на творците и занаятчиите в Община Несебър. За осъществяването на тази идея ще има благотворителен базар, ведно с детско парти. Средствата набрани по време на мероприятието ще бъдат използвани за организиране на „Лятна академия на изкуствата в гр. Обзор”, която ще се проведе с подкрепата на фондация „Русинов“. Началото на базара е от 10.00 часа, а детското парти започва в 11.00 часа в двора на училище.

Към благородната инициатива се присъединяват кметство Обзор и  Дамски клуб „ Монро” гр.Обзор.

Редом с инициативата "Цветни дни за нашите деца", в събота, на Лазаровден, ще се проведе и празнична програма на ООШИ, която включва лазаруване в новата и старата част на Несебър, както и лазарски хора от 12:30 ч. на пл. „Жулиета Шишманова“.
По същото време и на същото място в неделя е празничната програма на ООШИ и за Цветница в неделя.
Източник: Община Несебър

1cv1

1sv2

1cv3

Вижте още: Борец в живота и в спорта Венцислав Пирев