На лов за вкусен обяд

Главна категория: Новини
Посещения: 8990

 

zaglavnai parva60

Сигурно няма да ви изненадаме с признанието, че преди да посетим някое ново за нас заведение първо го проучваме в интернет. Така беше и една мрачна сряда в средата на Март – когато няма слънце, човек си търси вдъховение другаде, а какво по-добро средство за повдигане на духа от един вкусен обяд!

„Ресторант Амур е вдъхновен от пътешествията, откривателите и разбира се от любовта към хубавата храна“ - след като прочетохме този анонс на сайта на ресторанта, бяхме любопитни да видим на живо какво 01 hranaозначава това.

Разбира се, надникнахме и в отзивите от клиенти, посетили ресторанта:
„Страхотна кухня и обслужването е на ниво! „
„Перфектна храна и невероятно облужване „
„Обстановката е повече от страхотна.Персонала е уникален.Кухнята е съобразена с новите тенденции- здравословно хранене.“
„Професионализъм и уют. Храната - наслада за очите и небцето и не на последно място, прекрасно отношение и внимание към клиентите.“

Нямахме нужда от повече убеждаване и въпреки, че възможността за безплатна доставка на храна в офиса ни изкуши, в крайна сметка решихме да се възползваме от „страхотната обстановка“ и „невероятното облужване“, за които прочетохме в отзивите.

 

Ресторантът се намира между Несебър и Равда - на улица Кипарис (в комплекс Естебан). Лесно ще го откриете, тъй като на главния път Равда – Несебър има табела.

Обстановката не ни разочарова – две много уютни отделни зали, всяка с индивидуален интериор и атмосфера. 

amour tabela

Както вече споменахме, бяхме разгледали менюто в сайта на ресторанта още преди да дойдем, по-гладните от нас дори си бяха избрали какво да поръчат, но като видяхме че има и обедно меню, пълно с традиционни вкусотии, вече наистина ни затрудниха.

Все пак се спряхме на обедното меню и можем отговорно да кажем, че имахме чувството че сме на гости при баба – вкусна традиционна храна в стабилни порции. В последствие се оказа, че не сме далеч от истината – туршиите, лютите чушки, киселите краставички, печените чушки и дори сладката са домашно производство, хлябът беше току що изпечен и сервиран топъл, а всички подправки отгледани в градината на ресторанта!

Още преди да приключим с обяда вече планирахме следващото си посещение, този път за вечеря, защото някои ястия просто изискват чаша вино, пък и на място разбрахме, че ресторантът периодично организира тематични вечери, в които освен съответната музика предлага и специално тематично меню. А за радост на всички шофьори в нашата скромна група, ресторантът предлага и безплатна услуга drink and drive.

На тръгване не пропуснахме да си вземем и меню за доставки, защото сезонът наближава и скоро няма да можем да излизаме за обяд. Доставката е безплатна за с.
Равда, гр. Несебър, к.к. Сл. Бряг и гр. Св. Влас. За наша радост, ресторант Амур ще предлага обедно меню и през лятото, което веднага го придвижи на челно място в нашия списък с любими места за хапване.

01 interior 60В заключение – нашият лов за вкусен обяд беше повече от успешен и ние си тръгнахме от ресторант Амур с доволни усмивки, разбира се не преди да опитаме и десертите. Шоколадовата торта без брашно обсеби мислите и разговорите ни този следобед, така че ви съветваме да не я пропускате, а ние непременно ще се върнем за да опитаме и останалите десерти! 

Харесайте и следете фейсбук страницата на ресторант Амур, където скоро ще можете да виждате и обедното меню на седмицата: https://www.facebook.com/restaurantamour.bg/

За доставки, резервации и информация: 0877 097 779 и www.restaurantamour.bg

 

 amour torta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

платена публикация