Любопитни събития предстоят в Несебър, Обзор, Свети Влас и Равда

Главна категория: Новини
Посещения: 5453

Kulturna programaОт сряда до неделя на различни точки в община Несебър предстоят разнообразни събития, повечето от които от празничен характер. Публичните мероприятия ще са в Несебър, ОбзорСвети Влас и Равда.

Първото събитие е утре, сряда, когато от 10:00 ч. в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ - Равда ще се проведе традиционен Коледен благотворителен базар, чиято кампания е за набиране на средства за нуждаещи се деца. Базарът ще е с отворени врати в рамките на два дни – сряда и четвъртък.

На 14-ти декември, четвъртък, от 13:30 ч. ще започне тържествено откриване на на многофункционална зала „Демократос“ в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ - Свети Влас.

В петък, 15-ти декември, от 17:00 ч. в народно читалище „Изгрев“ - Обзор ще се състои награждаване на най-добре изработените сурвачки, участвали в предварително обявен конкурс.

30 минути по-късно в салона на народно читалище „Яна Лъскова“ - Несебър ще започне награждаване на „10-те най-изявени спортисти на община Несебър за 2017 г.“.

От петък до неделя на пл. „Жулиета Шишманова“ в новата част на Несебър ще се проведе благотворителен Коледен базар под надслов „Подари Коледа“.

В събота в Равда ще се проведе традиционен Коледен турнир по мини футбол. Началото на надпреварата ще бъде дадено в 9:30 ч. Място на провеждане – училищен двор.

В събота, 16-ти декември, в Обзор ще се състои Коледен концерт на Дамски клуб „Монро“, в който участие ще вземат „Зумба Обзор“, група „Денс ейнджълс“, рок група „Аспект“, група „Стъкло“ и Христиана Петкова.

Неделният ден предлага „Коледен звън“, който включва концерт с участието на съставите към ОДК-Несебър. Събитието е с начален час 17:00. Място на провеждане – салона на народно читалище „Яна Лъскова“ в Стария Несебър.