Това лято пътят към Вашата прекрасна усмивка минава през Равда

Главна категория: Новини
Посещения: 7453

Стоматологична клиника SSK Dental Clinic открива кабинет с. Равда

Rs1Една от най-успешните кампании на екипа на клиниката е „С любов към децата“ – под мотото „за здрави зъбки“, младите стоматолози на клиниката провеждат срещи с децата в детските градини. Те възприемат за своя мисия „възпитанието на красивата усмивка“.

„Индивидуалният подход при всеки един пациент е основен принцип в нашата практика – казва д-р Стоянова, водещ стоматолог на кабинета в с. Равда. - За всеки пациент се изработва лечебен план, съобразен с неговите желания и възможности, като целим възстановяване и поддържане на функцията, комфорта, естетиката и здравето на устната кухина. Ние с моите колеги следваме най-новите тенденции не само в оборудване, а и в обслужване на нашите пациенти. Прилагаме принципа на комплексна диагностика и лечение с най-съвременни методи, качествени инструменти, консумативи и материали. Нашата мисия е да постигнем перфектна естетика с прецизна стоматология“.

Rs2

В кабинета на д-р Стоянова няма разплакани деца. Фейсбук страницата й е пълна със снимки на усмихнати малки и големи пациенти, уютно гушнали се в нея: „Моята лична най-голяма амбиция е здравето на детските зъбки. Искам децата от малки да имат мотивация за миене на зъбките и посещения при стоматолог. Старая се в моя кабинет те да се чувстват специални и спокойни, заобиколени от любими герои“ – каза д-р Стоянова, докато ни разяснява новата иновативна система за отстраняване на кариес - brix3000 – „ Това е метод за отстраняване на кариес, предимно за деца. Атравматичен метод, който ни позволява да отстраним кариеса без да се използват машинки или анестезия“.

По повод откриването на кабинета ще се провеждат безплатни профилактични прегледи и консултации за деца и възрастни в дните: 30.07, 01.08 и 03.08 (понеделник, сряда и петък).
Rs4В кабинета се предлагат следните услуги:
- Диагностика и профилактични процедури
- Лечение на детски зъби, поставяне на силанти, обучение и мотивация в ефективна орална хигиена за деца, изработване на профилактични програми, както и подаръци за най-послушните пациенти
- Лечение на кариес и неговите усложнения (пулпити, периодонтити)
- Изграждане на разрушени зъби
- Почистване на зъбен камък и лечение на венци със съвременни методи
Rs3- Избелване на зъби
- Инкрустиране на зъбно бижу – Swarovski
- Протетични възстановявания - металокерамични и циркониеви конструкции, силиконови протези
- Изработка на шини против бруксизъм и борба с вредни навици
- Ортодонтия – лечение с невидимите шини Dentalign
- Орална хирургия
- Подаръци и талони за отстъпка за редовни пациенти.
Кабинетът работи с НЗОК.

Адрес: с.Равда, ул.“Христо Ботев“ 9А (от спирката на центъра на селото – първата пресечка вляво).
Работно време на кабинета : понеделник – петък - 09:00 – 18:00h. /събота и неделя - по спешност/
Екип: Д-р Светла Стоянова – тел:0899/ 57 46 78
Д-р Катя Капсъзова – тел:0886/ 61 13 63
Д-р Слави Калоянчев – тел:0876/84 44 33