Най-после! ВиК работници решават пътен проблем в Слънчев бряг

Главна категория: Къде|Какво
Посещения: 2356

Започна ремонтът на пътен участък в Слънчев бряг, намиращ се недалеч от автогарата в посока пожарната. Дългоочакваният старт на ремонтните действия със сигурност ще прекрати главоболията най-вече на шофьорите, които ежедневно преминават и заобикалят огромната дупка, в която често до сега можеше да се види как засилени автомобили правят частичен лупинг.

Vikpat3

Vikpat2

Сега този участък е подхванат от бригада, спечелила конкурс за ремонт от ВиК. Същите работници успешно поправиха и друг невралгичен участък, намиращ се в непосредствена близост до блок „Парк“. Там, за по-малко от седмица, работниците издълбаха огромен трап, в който работиха по канализацията. Зоната вече е рехабилитирана и чакълирана, предстои само да се асфалтира.

Vikpat4

На дневен ред е по-голямото предизвикателство, а именно анонсираното „кръгово“, както постоянно живущите в Слънчев бряг наричат образувалото се пропадане на пътния участък (след автогарата в посока пожарната). В момента част от улицата е затворена. Движението се пренасочва през алтернативни маршрути.