Зам.-министър даде старт на туристическия сезон в Слънчев бряг

Главна категория: Новини
Посещения: 2250

Заместник-министърът на туризма Елена Георгиева даде официален старт на новия туристически сезон в курортния комплекс Слънчев бряг. Церемонията снощи в култовия клуб „Бедрум бийч” събра, политици, представители на държавни и обществени институции, кметове на морски общини, хора от бизнеса, банкери, журналисти, хотелиери, представители на съд и прокуратура, туроператори, партньори на Съюза на собствениците-Слънчев бряг. Празникът стартира в 20.00 часа с тържествен водосвет за успешно туристическо лято.

„Пожелавам успешен летен сезон и много туристи, които да се завърнат отново и доведат и други почиващи тук”, каза Георгиева.
Областният управител на Бургас Вълчо Чолаков поднесе своите приветствия и пожела на представителите на туристическия бранш успешен сезон, добри резултати от свършената работа, а на летовниците в Слънчев бряг - много положителни емоции и забавления.

Успехи на туристическия бранш пожела и председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин. Заместник-председателят на Съюза на собствениците – Слънчев бряг Веселин Налбантов заяви, че курорта допринася много за развитието на туризма.
Поздравителни адреси с пожелания за успешен сезон на браншовиците в Слънчев бряг отправиха кметове на морски общини, Търговската индустриална камара, Българската туристическа камара, Съюзът на хотелиерите в Златни пясъци, фондация Созопол, ГЕРБ-Бургас.
Тържеството уважиха също хотелиери от Велинград, Сандански, Хисаря, Варна, Добрич, София и др.

За доброто настроение на присъстващите повече от три часа се грижеха балет „Бедрум Премиум лейдис”. Небето над Слънчев бряг озариха мощни фойерверки и отбелязаха началото на 57-то туристическо лято в най-големия ни черноморски курорт.

Снимка: Gramofona.com