Продължават снимките на „Ускорение“ в Несебър и Свети Влас

Главна категория: Новини
Посещения: 5763

UskorenieПродължават снимките на новата филмова продукция "Ускорение" в община Несебър.

Екшънът разказва историята на четирима приятели, които се впускат в игра на високи скорости, но играта загрубява и всичко се превръща във въпрос на живот и смърт в името на приятелството.

Четиримата главни герои са повече от различни - Макс е умен, рязък, духовит, очарователен и воден от една изгубена любов, но и от тъмни страсти като хазарт. Фабио пък идва от семейство, в което ако не си най-добрият, значи не струваш и има нужда от одобрение и признание. Винсент е най-откровеният, който не може да крие настроенията си, а рисковия играч е Рико.

В "Ускорение" зрителите ще видят Мариан Вълев, Александър Сано, Алан Капели, Стивън Лутън, Ромейн Леви, Джон Савидж, Жули Ордон и чаровната Мариана ди Мартино, която ще се озове в България по любов, но ще открие големите страхове и чудовища в живота си - емоционални и душевни.

Първият сезон включва 12 епизода, а снимките на сериала ще продължат четири месеца. Голяма част от тях ще се осъществят в България – в Свети Влас и в София, ще бъдат заснети сцени и в Румъния, Франция, Италия и Израел.

Филмът се заснема още в Несебър, Слънчев бряг и Елените.

Източник: Нова телевизия

Вижте още: Сезонът в Обзор започна, изградени са нови подходи към плажа