Групите от проекта "Твоят час" в ПГТ „Иван Вазов“ приключиха успешно своята дейност

Главна категория: Новини
Посещения: 1671

Mpgt1Групите от проекта „Твоят час“ към ПГ по туризъм „Иван Вазов“ - Слънчев бряг приключиха своята дейност с тържествена част, провела се в спортната зала на училището. Сред гостите на тържеството бяха ръководството на гимназията, учители, родители и ученици.

Учениците показаха усвоените умения и постигнатото развитие през учебната година в групите „Училищна сцена“ с ръководител Ваня Тенева, „Приятели на словото“ с ръководител Красимира Митева, „Английски език за всеки“ с ръководител Емилия Дочева, „По-различната математика“ с ръководител Севдалина Мъсарлиева, „Психология“ с ръководител Нина Христова, „Археология“ с ръководител Христина Андреева, „Биология и здраве“ с ръководител Ангелина Пехливанова, „Бизнес клуб“ с ръководител Мария Янева, „Здравословно хранене“ с ръководител инж. Георги Андреев и „Тенис на маса“ с ръководител Златко Белче . С желание и огромно вълнение участниците от групите представиха една богата музикална палитра от песни на английски език, модерни танци, забавни скечове и словесни изяви на лично творчество.

Mpgt2Провеждането на различни ролеви игри даде възможност на учениците от групите да открият за себе си нови качества и способности, да работят в екип и да учат чрез преживяване.

Най- активните и изявили се ученици получиха грамоти, връчени от директора на гимназията инж. Славчо Станелов.

Mpgt3Снимковият материал е изготвен от Пламен Гюрганов, ученик в 11а клас в професионалната гимназия, завоювал престижни награди по фотография, съобщават още от ПГТ "Иван Вазов".

Вижте още: Тържествен момент в ПГТ „Иван Вазов“ - Сл. бряг