„Свети Влас“ загуби общинското дерби с „Черноморец“ /Несебър/

Главна категория: Новини
Посещения: 2999

VlasChNsФутболното първенство в „Б“ Областна група – Изток започна, а с него и участието на общинските отбори, които през новия сезон са 4 в групата, след като миналогодишния шампион „Черноморски спортист“ /Обзор/ влезе в по-горната - „А“ Областна група.

Във втория кръг на първенството се срещнаха „Свети Влас“ и „Черноморец“ /Несебър/, които на практика реализираха първото общинско дерби за новия сезон 2017/201SvVlasChNs28.

На помощното игрище в Несебър символичен домакин бе „Свети Влас“, който удържа 0:0 през първата част с „черноморци“. След почивката събитията бяха в полза на т.нар. „гост“ от Несебър. „Свети Влас“ допусна загуба с 1:4, а единствено попадение за селекцията на Станимир Стоянов бе дело на Пламен Раев.

SvVlasChNs3Попаденията за победителите от „Черноморец“ /Нс/ бяха дело на Красимир Павлов, Васил Банов, Михаил Минчев и Иван Тошев. Именно Павлов е едно от най-новите попълнения в редиците на „черноморци“, заедно с Ивайло Домусчиев.
В тима на „Свети Влас“ селекцията преобладва основно с доскорошни състезатели от отбора на „Кошарица“ - Атанас Драмчев, Димитър Симеонов, Димитър Трифонов и Ивайло Малчев.

В следващия кръг на шампионата „Черноморец“ /Нс/ ще приеме „Ветрен“, а „Свети Влас“ ще гостува на „Обзор“. И двата мача са в неделя (8-ми октомври) от 16:00 ч.

Вижте още:

Проведе се още едно успешно издание на „Obzor Challenge“

„Несебър“ уверено върви към Топ 3

"Равда“ с първа есенна победа