Юбилейно издание на ММА шампионат ще се проведе в Свети Влас

Главна категория: Новини
Посещения: 1275

MmaArenaSvVlasПоредно 41- во издание на ММА шампионат ще се проведе за X-ти път в амфитеатър "Арена", Свети Влас. Събитието по традиция ще се проведе на 2-ри август, четвъртък, от 21:00 часа.

"Максфайт 41" излиза с впечетляваща файт карта от 10 сблъсъка, 3 от които във формат К1, 7 - формат ММА.
И тази година се очаква шампионът на „Максфайт“ Атанас Джамбазов да се качи на ринга за защита на титлата си. В категория до 93 кг се очаква срещу Калоян Калоянов да се изправи участникът в олимпийските игри по борба Феликс Поланидис, който към този момент е състезател на Бундеслигата.

Участие в Галавечерта ще вземе любимецът на Бургас и капитан на националния отбор по кикбокс Атанас Божилов. Срещу чуждестранен опонент на ринга ще се изправи и един от младите и в същото време един от най-добрите български бойци – Богдан Шумаров.

Във файт картата на вечерта се открояват имената на националните състезатели по бойно самбо на България Мариан Димитров, Денислав Златев, Михаил Николов и Янко Борисов. Във формат ММА атрактивни мачове обещават и имената Радо Карашев, Недялко Караджов, Тодор Желязков и Янко Борисов. Очаква се сблъсък с висок адреналин в ММА да предоставят на публиката Бранко Бабачев и Драго Йорданов, както и женският сблъсък между Александра Тончева и Анита Доганова.

Сред публиката на "Максфайт 41" и тази година се очакват световни спортни величия, гости от шоубизнеса, родни политици.

Източник: БНР – радио „Бургас“

Вижте още: Къде да паркираме в Несебър ?