Как да пазаруваме със стил ... храна?

Главна категория: Новини
Посещения: 3651

IMGglДнес е първият ден на август! Първият ден на големите летни ваканции! Днес е първият ден за едно ново преживяване за всички, които избират курорта Свети Влас за почивка на море, защото от днес е отворен ParkMart – супермаркет с уникални премиум продукти. Това е марка, която залага на качествени селекции от хранителни продукти, стоки за ежедневието и биохрани. Първият такъв магазин в България бе открит през зимата във Варна. Изборът на Свети Влас за втори голям магазин, ни дава предимството и привилегията, хората от региона да сме едни от първите, които ще пазаруват според най-новите концепции за предлагане и обслужване в съвременните супермаркети.

Както личи от името, природата е основен акцент в интериора на магазина ParkMart. Дърво в естествен цвят е съчетано с модерен градски микс. IMG 2209Оригиналните решения на щандовете създават усещане едновременно за уют и „ърбън“ излъчване в натурална и естествена среда.

IMG 2201"Искаме когато пазаруват, нашите клиенти да се наслаждават на всеки миг в това пространство. – разказват съдателите на марката – Нашата мисия е, винаги да разполагаме с широк диапазон от висококачествени маркови артикули, с които да задоволим различни желания и вкусове. Екипът ни продължава да подбира такива и портфолиото ни ще се увеличава. Стараем се да предлагаме освен високо качество и богато разнообразие от традиционни и екзотични продукти. Също много интересен е щанда на веригата Le Plaisir de vivre, който предлага най-висококачествените сирена и колбаси от Европа.

IMG 2204Рибният ни щанд е богато зареден с качествени риби и морски дарове. В зона „Месо“ освен добре познатите меса предлагаме младо телешко месо. Имаме отделен щанд ViVenda за охладени и замразени пилешки и телешки меса, които ще бъдат уникални за района. Например известното телешко месо порода Блек ангъс. Или прочутото Рибай стек от младо биче."

Зонирането по видове продукти в магазина прави ежедневното пазаруване удобно и бързо, а това е много важно, когато бързаме за плажа между две превалявания!

IMG 2199Зоната за плодове и зеленчуци грее в цветове от богатото разнообразие от традиционните и екзотични продукти. От пръв поглед личи, че са свежи, здравословни и в перфектен вид. Разнообразие от изявени млекопроизводители и брандове, представени с цялостното си продуктово портфолио съблазнява ценителите в зоната на сирената. А те, разбира се, изискват подходящи напитки. В тази зона ще откриете широка гама алкохолни напитки, концентрати и любими етикети и лейбъли, а винената листа впечатлява с избор и разнообразие от различни продуктови селекции и райони.

IMG 2215„Разполагаме с голяма Био зона, както и такава с руски и украински продукти– разказва ни управителят г-жа Петя Панайотова, докато ни развежда из супермаркета с подчертана гордост – имаме и обособен магазин Liquor&Tobacco за ценители, в който предлагаме вискокачествени напитки, пури и тютюневи изделия в специални селекции. 

IMGlt

Също така и безупречни професионални консултации от нашите служители.

IMGglavna

Един съвет от нас – ако все пак дъждът се излее докато сте в ParkMart, близо до входа има зона, в която да се насладите на прясно изцедени плодови и зеленчукови напитки. За пълен детокс!

И още нещо: Ако пазарувате на 02 август в супермаркет ParkMart в Свети Влас, ще се насладите и на специални комплименти от управителя! 

Адрес: Свети Влас, главна улица "Св. Власий" (в посока Елените), вляво

Добре дошъл в ParkMart! За да усещаш качество. Да изграждаш стил. Да се усмихваш.