"Спартак“ /Тънково/ с първи призове и класиране в Топ 3

Главна категория: Новини
Посещения: 3936

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

SglИзключителен успех постигнаха футболистите на „Спартак“ /Тънково/, които непосредствено след първата годишнина на отбора, вече могат да се похвалят с първи призове. Селекцията на Димитър Георгиев завърши на престижното 3-то място в крайното класиране на Областното първенство по мини футбол. Снощи „Спартак“ гостува в Каблешково на „Сокол“ /Порой/, над когото надделя с драматичното 6:5. С 5 гола за тънковлии се отчете Иван Димитров, а веднъж с гол „гнездото“ на „соколите“ намери Златин Христов.

След мача играчите на „Спартак“ /Тънково/ бяха наградени за извоюваната трета позиция в крайното класиране на лигата. За своя успех момчетата на Димитър Георгиев получиха купа, флаг, грамота и медали. По стечение на обстоятелствата тънковлии имат още един повод за гордост. 

S1

Техен състезател е голмайстор на шампионата за приключилия сезон 2016/2017. Това е Иван Димитров, който завърши сезона с 27 гола. Острието на „Спартак“ получи индивидуален приз.

„Спартак“ /Тънково/ е сравнително нов отбор по мини футбол, който се представя на повече от добро ниво в лиги и турнири в бургаска област. Амбициозният мениджър Димитър Георгиев сподели за нашия сайт, че не възнамерява да дава почивка на своите възпитаници, макар първите успехи да са факт. В клуба предстои анализиране на представянето в Областното първенство по мини футбол, както и предстояща пресконференция, на която ще бъде дадена информация за бъдещите планове за развитие на отбора.

>>> ОЩЕ НОВИНИ ОТ ТЪНКОВО