Неочаквана ваканция - спечелете безплатна почивка!

Главна категория: Новини
Посещения: 1202

neochakvana vakanciq

Стартира кампания „Неочаквана ваканция", с която ще се насърчава вътрешния туризъм и крилата на сезона, като началото бе поставено на 10 октомври. Инициатива се разработва съвместно с бранша и предвижда чрез томбола да бъдат раздадени като награди 30 почивки.

В жребия могат да се включат всички туристи, които са направили резервация за ваканция в България, извън най-активните месеци. В играта могат да бъдат регистрирани реализирани нощувки, които са осъществени в периода от 10 октомври 2017 година до 10 декември 2017 г., включително. Всеки участник може да регистрира неограничен брой настанявания, реализирани в периода на провеждане на играта.

Участниците ще трябва да представят направена резервация за почивката за осъществени поне 3 нощувки в което и да е място за настаняване в страната. Срокът за участие е 10 декември 2017 г., а победителите ще бъдат изтеглени не по-късно от 15 декември.

Сайтът, на който ще бъдат обявени наградите и на който ще могат да се регистрират участниците в играта, е https://www.neochakvanavakancia.bg/. Там са обявени и условията за участие.