СНС Слънчев бряг с нов председател

Главна категория: Новини
Посещения: 2853

ElenaIvanovaСъюзът на собствениците – Слънчев бряг проведе своето редовно годишно отчетно изборно общо събрание. На него бе отчетена дейността на УС и КС на сдружението за изтеклия период от година и половина.

След обсъждането и приемането на отчетите, Елена Иванова (на снимката) заяви пред общото събрание своето решение да се оттегли от поста на Председател на УС, който тя заемаше през три последователни 5 годишни мандата – от 2002 г. до настоящия момент. В емоционално слово пред присъстващите Елена Иванова изказа лична благодарност към всички членове на сдружението за доверието, подкрепата и активната съвместна работа през годините, като подчерта, че това доверие е най-големия капитал и гаранция за авторитета и значимостта на професионалните институции в защита на туристическия отрасъл. Огромна благодарност бе изказана и на всички местни, областни и държавни институции, на партньрите от туристическия бранш и медиите за активността и отличното партньорство.

Своето решение да се оттегли от председателския пост на сдружението, Елена Иванова аргументира с думите, че трябва да се даде път на нови хора, с нови идеи, които да продължат каузата за утвърждаване на визията на отрасъла. Тя заяви още, че оттеглянето й от поста Председател на УС в никакъв случай не означава, че ще спре да работи за туризма, но просто счита, че това ще даде път на нови конструктивни идеи.

Общото събрание на Съюза на собствениците – Слънчев бряг избра нов състав на Управителния и Контролния съвет, като в тях влизат представители на туристически фирми и хотели и др. За Председател на Управителния съвет на сдружението бе избран Пламен Копчев.

Вижте още: Подписано е споразумение за обучение на кадри за туризма