Зимното море

Главна категория: Новини
Посещения: 2617

809822

Всеки в Несебър е чувал въпроса „Какво правите на морето през зимата?“ и отговорът е – зимното море е за ценители!

За тези, които се разхождат по брега брулени от поривите на соления вятър, за тези, които се унасят в сън от тътена на прибоя, за тези, които обичат домашно приготвени рибни специалитети и имат търпението да изслушат споровете за приготвянето им.

Разбирате вече, че зимното море е за истинските приятели! И когато леко уморени, умерено измръзнали и доста огладнели от морския въздух се оглеждате за топло и уютно място, лесно ще го откриете – веднага след Портите в Стария Несебър, вляво – ресторант „Хемингуей“.

787827Ресторантът е един от тези, които работят целогодишно и можете да сте сигурни, че и през зимата тук готвачите държат на името си! Черноморските риби са с предимство през този сезон, наред с домашно приготвен тарама хайвер, солени и мариновани рибни специалитети. Разбира се, не задължително да ядете риба ако ви се хапва нещо „по-зимно“ като джъз-бъз на скара с трушийка и местна ракийка! Знае се, че понякога децата ни даже не искат да опитат това, което ние мислим за подходящо, но не се тревожете – в менюто на ресторант „Хемингуей“ могат да се намерят и пици, и хамбургери, и спагети, и сандвичи.

826816В ресторанта са обособени две зони и това го прави много подходящ и за семейни и фирмени тържества, защото в зависимост от броя на гостите можете да изберете една от двете зали само за вашия празник. И като казах празник – вижте празничното новогодишно предложение от ресторант „Хемингуей“ в Стария Несебър: Image-1

795819

801805